Om oss

Fjordservice Transport AS ble stiftet i 2016 av Fjordservice Flekkefjord AS

Fjordservice transport er spesialisert innen kjøring av levende fisk. Vi har en visjon om å ha verdens beste vannkvalitet og fiskehelse samt være ledende innen miljøvennlig transport. Fjordservice har land erfaring og stor kompetanse på produksjon av fisk, både på land, marin fisk, merdbasert laks og ørret samt lang erfaring på fiskeri og behandling av leppefisk.

Vi har i dag seks vogntog i drift. Vi kjører hovedsakelig leppefisk i sommer sesong, Rognkjeks fra forskjellige leverandører fra Flekkefjord i Sør til Finnmark I Nord kjøres gjennom hele året. Vårt hovedkontor er på Abelnes i Flekkefjord, i Desember 2018 kjøpte vi oss driftsbygning på Sunndalsøra, som daglig leder har sitt virke. Her blir det og utført vask og service til bilene, og det er overnattingsmuligheter der. Vi disponerer også verksted med overnattingsmuligheter på Tjersland i Flekkefjord.

Kontor Abelnes/Flekkefjord
Abelnes 60, 4400 Flekkefjord
Telefon: 909 68 215
post@fjordservice.no

Daglig leder: Geir Storholt
Telefon: 919 94 131
geir@fjordservice.no

Levert av Vard Aqua

Vi har oksygensensor, pH-måler og Temperaturmåler som er levert av Vard Aqua.

Logg

Det er tvangslogging av frakten, og loggen leveres direkte ved mottak og mail.

Lokalitet

Fjordservice Transport AS ble startet i 2016, og vi er nå etablert i Flekkefjord og på Sunndalsøra. Det gjør at vi er mer fleksible I henhold til oppdragsgiverne.

Bilpark

Vi har seks moderne vogntog. Av Volvo har vi Volvo FH-750 med sidetipp. Vi har også biler fra Scania: to Scania R 730, og to Scania R739, alle med sidetipp. I tillegg har vi en Scania S 730 med løstanker og sidetipp.

Fisketankene

Vi har 12 fisketanker på 2 kubikk per vogntog. Tankene er utstyrt med pumper for lufting og sirkulasjon av vannet slik at vi kan holde samme gode vannkvalitet i hele vannvolumet. De er også utsyrt med sidetipp for skånsom avtapping og lossing av fisken.

Kapasitet

Vi har seks vogntog, og 72 kubikk vann. Det er 12 løstanker. I 2019 fraktet vi 800 000 stk brunørret, 6 millioner stk rognkjeks, 3 millioner stk leppefisk og 400 000 stk laks.

Sluttprodukt

Vi har et stort fokus på og ikke bare levere fisk men og kunne levere fisk som presenterer enten som matfisk eller rensefisk.

Løstanker

I 2019 utvidet vi parken med en spesialbygget bil, som er utstyrt med løstanker som kan flyttes direkte fra vogntoget over på båt eller mindre lastebiler.

Les mer